fbpx

Al-Fikrah sentiasa memberi servis yang professional kepada semua pelanggan.

Perunding-perunding kewangan Al-Fikrah sentiasa mengaji keperluan setiap pelanggan dan memberikan pakej yang terbaik dan sesuai kepada setiap customer. Kami juga berkerjasama dengan banyak Syarikat Kredit Kommuniti untuk meningkatkan kadar kelulusan pelanggan. Setiap permohonan yang anda hantar akan dapat diproses dengan masa tersingkat dan anda akan dapat hubung dengan perunding kami bila-bila sahaja.

Al-Fikrah sentiasa mencari cara untuk membantu setiap customer

Kami memahami semua orang ada masa kesusahan dan mencuba sebanyak mungkin membantu semua pelanggan kami dengan mencepatkan proses permohonan. Kami menganggap setiap pelanggan sebagai keluarga kami dan menjalinkan hubungan yang baik dengan semua pelanggan.

Kami sentiasa berusaha untuk membantu setiap pelanggan kami sebanyak mungkin, sentiasa mencari cara baru untuk memajukan diri-sendiri supaya dapat memahami keperluan setiap pelanggan dan menghulurkan tangan bantuan kami. Jangan ragu membagi komen kalau berasa kami ada ruang untuk menambahbaikan servis yang kami sediakan. Kami selalu bersedia untuk memberi perkhidmatan yang terbaik untuk setiap pelanggan.